Handla

Behandling av personuppgifter

På Gotlandssnus värnar vi om din personliga integritet. För att tydliggöra hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation), som började gälla den 25 maj 2018.

Så här hanterar vi dina personuppgifter

För oss är det viktigt att våra kunder, leverantörer och övriga intressenter har förtroende för och känner sig trygga med hur vi hanterar uppgifterna. Den 25 maj trädde GDPR i kraft som syftar till att skydda individen och reglera hur företag hanterar personuppgifter. Vi har gått igenom våra system, utbildat oss i vad som gäller och följer givetvis lagen. Vi hanterar dina personuppgifter med integritet och lämnar inte ut dem till tredje part. Utöver de uppgifter du själv angett kan vi ha samlat in din IP-adress, företagstillhörighet och eventuella intresseområden i vårt erbjudande.

Nyhetsbrev och andra utskick från Gotlandssnus

Du finns i vår distributionslista för vårt nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med oss på ett eller annat sätt. Kanske har du gjort affärer med oss, efterfrågat en offert eller haft annan kontakt via t ex hemsidan. Genom att vara kvar i vår utskickslista (dvs om du inte avregistrerar dig) medger du att vi skickar elektronisk post till dig. Det kan avse nyhetsbrev, inbjudningar, eller undersökningar. Information som du kan behöva i affärsrelationen med oss, t ex aviseringar om prisjusteringar eller produktuppdatering räknas inte som nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig?

Vi hoppas att du även fortsättningsvis vill ta de av vår information till dig. Du kan när som helst avregistrera dig från framtida utskick genom länken för avregistrering som finns längst ner i varje utskick.

Har du frågor om hur vi behandlar personuppgifter?

Kontakta oss