Handla

Jobba hos oss

En modern industri med känsla

Vi på Gotlandssnus eftersträvar alltid att tillverka produkter av högsta kvalitet och råvarorna vi använder är av bästa sort. Hantverket tillsammans med den senaste tekniken ger en gotländskt premiumprodukt att vara stolt över. All vår tillverkning sker idag i fabriken i Roma på Gotland där vi även har vårt kontor.

Vi är nästan 60 medarbetare och omsätter ca 110 miljoner kronor och levererar till både den nationella och europeiska marknaden. Bakom framgången ligger en långsiktig strategi som präglas av att ingenting är omöjligt – det krävs bara mod. Vår allra största tillgång är våra medarbetare. Utan deras vilja, tålamod och uppfinningsrikedom hade det aldrig gått så här bra – oavsett hur eftertraktade produkter, hur många återförsäljare eller nöjda konsumenter vi än har.

Swedish Match förvärvade bolaget 2018, där vi utgör en av fyra fabriker inom koncernen. Vi agerar fristående men har ett kunskaps- och kompetensutbyte inom hela organisationen.

Vi erbjuder ett arbete där vardagens pusselbitar enklare kan falla på plats och tiden utanför arbetet räcker till lite mer, livskvalitet helt enkelt. Det är vad det innebär att arbeta på Gotland och inom Gotlandssnus.

Lediga tjänster

Kvalitetsingenjör

Som Kvalitetsingenjör kommer du att arbeta inom vår kvalitetsavdelning och identifiera och implementera styrningen. Det ställer krav på dig att vara kommunikativ, pedagogisk och lyhörd. Läs mer och ansök på länken nedan.

→ Sök
Operativ IT-chef

Som IT-chef ansvarar du för drift och utveckling av vår IT-infrastruktur och digitaliseringsprocess. Din roll är bred, här ingår hårdvara och mjukvara, allt från datorer, telefoni, nätuppkoppling till datacenter och IT-säkerhet.

→ Sök
HR-generalist/specialist

Du arbetar med hela HR-området men du kommer framförallt ansvara för de delar som handlar om rehabilitering och arbetsmiljö. Där kommer du vara expert och vara den som våra chefer och medarbetare vänder sig till i första hand. Du kommer även att ansvara för rekrytering och du kommer arbeta med vårt arbetsgivarvarumärke både internt men även externt.

→ Sök
Produktadministratör

Produktavdelningen är central i vår verksamhet eftersom det är där vi tar fram våra nya smaker och nya koncept. Det är också där vi gör analyser av våra produkter och sköter flera legala myndighetskontakter. Vi behöver nu stärka upp vårt team eftersom vår organisation växer.

→ Sök
Teamledare Tele Gotland

Som Teamledare för Tele Gotland ansvarar du för två olika grupper, vårt innesälj och vår kundsupport. Båda funktionerna arbetar på uppdrag från Gotlandssnus men även på uppdrag för Swedish Match. Det gör att arbetet till viss del blir komplext men också utmanande.

→ Sök
→ Spontan ansökan