Handla

Jobba hos oss

En modern industri med känsla

Vi på Gotlandssnus eftersträvar alltid att tillverka produkter av högsta kvalitet och råvarorna vi använder är av bästa sort. Hantverket tillsammans med den senaste tekniken ger en gotländskt premiumprodukt att vara stolt över. All vår tillverkning sker idag i fabriken i Roma på Gotland där vi även har vårt kontor.

Vi är nästan 60 medarbetare och omsätter ca 110 miljoner kronor och levererar till både den nationella och europeiska marknaden. Bakom framgången ligger en långsiktig strategi som präglas av att ingenting är omöjligt – det krävs bara mod. Vår allra största tillgång är våra medarbetare. Utan deras vilja, tålamod och uppfinningsrikedom hade det aldrig gått så här bra – oavsett hur eftertraktade produkter, hur många återförsäljare eller nöjda konsumenter vi än har.

Swedish Match förvärvade bolaget 2018, där vi utgör en av fyra fabriker inom koncernen. Vi agerar fristående men har ett kunskaps- och kompetensutbyte inom hela organisationen.

Vi erbjuder ett arbete där vardagens pusselbitar enklare kan falla på plats och tiden utanför arbetet räcker till lite mer, livskvalitet helt enkelt. Det är vad det innebär att arbeta på Gotland och inom Gotlandssnus.

Lediga tjänster

Hittar du inte vad du söker? Skicka gärna in en spontanansökan.

→ Spontanansökan