Från köket till finrummet – En affärsresa i snus
Apr 4, 2023

Gotlandssnus tackar för en fin sommar på Tofta

Under fyra veckors tid befann Gotlandssnus sig på Tofta i en egen Swave-monter. Nya och befintliga kunder fick möjlighet att provsmaka våra produkter och lära oss som jobbar på Gotlandssnus lite bättre.

Med tusentals förbipasserande badgäster på ett soligt Tofta strand på Gotland fick vi väldigt många besök i vår monter. Många var modiga nog att ställa upp i vår Surf Challenge på vår elektriska surfbräda. Vi fick även in många kanonbidrag till vår Instagram-tävling med flera välförtjänta vinnare av en kitesurfingkurs. God tillgång på svalkande slush i samma smaker som Swave kom att bli en riktig succé när temperaturen började klättra mot 30-strecket. En utomhusmiljö med väl tilltagna ytor gjorde även att vi på ett säkert sätt kunde hålla avstånd i enlighet med de rådande Corona-restriktionerna.

Många uppskattar att ett nytänkande bolag med säte och tillverkning på Gotland växer på marknaden. Därför pryder vi stolt våra produkter med orden "Made on Gotland". Att all evenemangspersonal som fanns på plats annars arbetar på Gotlandssnus i Roma skapade en personlig koppling direkt till kund och gjorde att vi verkligen kunde svara på frågor som dök upp om våra produkter.

Vi vill rikta ett stort tack till alla fina ord och all värdefull feedback som ni gav på våra produkter. Vi ser fram emot att träffa er som är över 18 och intresserade av nikotin, snart igen!