Från köket till finrummet – En affärsresa i snus
Apr 4, 2023

Ny Jakobssons – White Slim!

Jakobssons familjen växer – tre nya white-produkter

De nya produkterna kommer i de karaktäristiska smakerna Melon, Strongcola och Wintergreen. Formatet är slim som har en låg fukthalt, långvarig smak och låg rinnighet. Produkterna finns tillgängliga i mitten av mars.

Jakobssons Melon, Strongcola och Wintergreen tillhör de mest populära smakerna i Jakobssons-sortimentet och nu adderas smakerna i en white-prilla utöver befintliga original-prillan.

"Vi har under en lång tid haft mycket stor efterfrågan på Jakobssons smaker i kategorin white med slimformat. Vi är givetvis mycket glada att nu kunna presentera detta för våra kunder samt addera till ytterligare ett format på snus i vår portfölj. Men det kommer mer nya produkter från Gotlandssnus som vi hoppas kunna presentera under våren/sommaren 2020" säger Håkan Solberg, marknadschef på Gotlandssnus.

I samband med lanseringen av white-produkterna har designen utvecklats på dosan.

Syftet med designförändringen är att framhäva varumärket tydligare samt att skapa ett renare och modernare intryck. Tydliga färger gör det enkelt att hitta i produktsortimentet. De karaktäristiska smakerna är desamma, bara i nya dosor med större lock, säger Mark Ingelse, AD och designer på Gotlandssnus.

Den nya designen kommer successivt att lyftas in även på övriga produkter i Jakobssons sortiment under 2020. Jakobssons White Slim kommer börja säljas från mitten av mars via ordinarie återförsäljare runt om i hela landet.

(Nyheten är ursprungligen publicerad 18 oktober 2019).