Handla

Tobaks- och nikotinfria prillor med rätta känslan

➝ Handla Qvitt

Vi lever efter filosofin att det ska vara roligt att sluta, oavsett vad du slutar med. Det händer ju att man slutar flera gånger och det är ju helt okej. Qvitt är tobak- och nikotinfria portioner från Gotland. Den innehåller grönt te och är gjord med gotländsk kärlek och kunnande. Qvitt kan vara ett bra alternativ för dig som letar efter ett tobaks- och nikotinfritt alternativ till snus. Alla med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.

Handla Qvitt

Frågor och svar och Qvitt

Vad är Qvitt?

Qvitt är en tobak- och nikotinfri produkt utan tillsatt socker, här från Roma på Gotland. Då Qvitt innehåller grönt te och fluor kan det både ge en upplyftande känsla och samtidigt höja koncentrationsförmågan samt göra munhygienen bättre. Det klassas t.o.m. som ett livsmedel. Men framförallt är Qvitt hjälpen när du vill bli kvitt nikotinet och kanske sluta röka eller sluta snusa helt.

Kan jag snusa Qvitt när jag är gravid eller ammar?

Ja, det finns inga ingredienser i Qvitt som utgör en fara för gravida.

Hur lång hållbarhet har Qvitt?

Qvitt har en hållbarhetstid på sex månader från tillverkningsdatum. Bäst-före-datum hittar du på etiketten på botten av dosan. Qvitt är inte nödvändigtvis en kylvara, men med kylförvaring håller produkten en bättre kvalité.

Var kan jag köpa Qvitt?

Qvitt kan köpas i kiosken, på macken eller i vår webbshop.

Innehåller Qvitt socker?

Nej. Qvitt innehåller inget tillsatt socker.

Är det åldersgräns för köp av Qvitt?

Nej, men vi rekommenderar våra återförsäljare att endast sälja Qvitt till personer över 18 år.

Våra varumärken

Jakobssons logotyp
Swave logotyp
Qvitt logotyp